06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Herken je je hierin?

  • Je hebt al jaren hetzelfde interieur en wilt wel eens wat anders maar komt er zelf niet uit?
  • Je voelt je maar niet thuis in je eigen huis en weet niet wat te veranderen?
  • Je hebt een nieuw huis gekocht en wilt graag hulp bij de inrichting?

Deze problemen komen veel voor en kunnen het woonplezier enorm beïnvloeden. De meeste interieurs zijn eenvoudig op te frissen. Ook zonder veel kosten te maken.

Hulp bij het inrichten

“Je huis is deskundig ingericht en je hebt er voorlopig geen omkijken meer naar.”

Als ik je kom helpen met de inrichting, staan jouw eigen stijl en woonwensen centraal. Ik help je om deze te vertalen naar een interieur dat bij jou én bij de woning past. Kleine renovatie of herindelingswerkzaamheden kan ik meenemen in de plannen. Je woning is in balans waardoor je prettiger woont én je voorkomt miskopen. Je huis is deskundig ingericht en je hebt er voorlopig geen omkijken meer naar.

Liefhebber van thema’s of vintage?

Thema’s of vintage zijn momenteel helemaal hip. Hou je hier ook van maar weet je niet goed hoe je binnen een stijl of thema blijft? Of juist hoe je ze combineert? Of waar je moet zoeken naar meubels en accessoires? Dan kost de inrichting je vast erg veel tijd die je wellicht liever aan iets anders besteed. Ik neem je dit graag uit handen en ga voor je op zoek naar de juiste toon met bijbehorende meubels.

Daarom Interieurstyling!

Kortom, als je gebruik maakt van interieurstyling heb je minder stress rond de inrichting. Je huis is helemaal naar wens en zorgt voor woonplezier en ontspanning wanneer je thuis bent. En dat is heel wat waard!