06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Niet zomaar interieurstyling

Een interieur dat precies bij je past

De Interieurstylist

 Wat leuk dat je interesse hebt in interieurstyling! Ik zal me even voorstellen;

Mijn naam is Lydia van Santvoort, en ik ben reeds sinds 2015 aan het werk als De Interieurstylist. Inmiddels heb ik tientallen mensen geholpen met hun inrichting, zodat ze zich weer fijn voelen in hun eigen huis.

Dit doe ik door op zoek te gaan naar passende oplossingen voor de wensen van de bewoners. Wensen die erg divers zijn, en altijd leidend!

Ik ga namelijk verder dan een mooi interieurtje volgens de laatste trend. Mijn doel is om de sfeer en indeling te creëren die bij de bewoner past. Thuiskomen moet als een warm bad voelen. Als je interieur aansluit bij wie je bent, en in die zin “spreekt”, heeft je woning een stimulerend effect op jou!

Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat ik mijn klant zo goed mogelijk leer kennen. Daardoor maak ik naast de complete make-overs, ook vaak ontwerpen met wél die meubelstukken er in, waarvan de klant geen afscheid wil nemen. (Ook al zijn ze niet meer “in”) Of dat er vooral een andere indeling komt, veel wordt opgeruimd, en weinig nieuwe spullen toegevoegd. Elke opdracht is weer helemaal anders. Geen huis en bewoner is hetzelfde. Deze afwisseling maakt mijn werk zó leuk en uitdagend!

Dus wil je iets anders met je inrichting, maar weet je niet goed hoe? Neem dan contact op. Ik ga graag voor je aan de slag. Iedereen voelt zich beter in een fijn thuis.

Want thuisvoelen is ontspannen…

Lydia van Santvoort

De 3 pijlers van De Interieurstylist:

Passende oplossingen

Steeds weer ga ik op zoek naar oplossingen die passen in alle opzichten. Bij jou, bij je woning, bij het budget. Elke opdracht is anders en vraagt een andere aanpak, maar altijd zoek ik naar de beste indeling van de ruimte. Ik leg de lat daarbij hoog en ben pas klaar als jij én ik tevreden zijn. Dus blijf je maar puzzelen met je inrichting? Ik help je op weg naar een passend thuis.

Creativiteit

Voor een goed ontwerp is creativiteit en inspiratie onmisbaar. Ik ga vaak op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie die mijn creativiteit prikkelen. Ook volg ik nieuwe ontwikkelingen op de voet, die ik weer toepas in mijn ontwerpen. Ik mix met kleuren, stijlen en materialen, maar weet rust, eenheid en balans te behouden. Dus ben je aan het tobben met je interieur? Ik laat je huis weer spreken.

Persoonlijk contact

Om het gewenste interieur te realiseren is persoonlijk contact en een goede communicatie erg belangrijk. Ik besteed daarom veel tijd aan de kennismaking. Om je wensen, stijl en smaak goed in kaart te brengen stel ik veel vragen, maar vooral luister ik naar wat je zelf vertelt. Ik houd daarbij van eerlijke communicatie en feedback. Zo creëren we samen een persoonlijk interieur.

Dit zeggen klanten over De Interieurstylist: 

“If you want someone to help you decorate your space in a modern and feng-shui way, to give you choices of remedies in the form of high design accesories, to guide you towards the best buys suitable for you in a timely, friendly manner, then you need Lydia! She is awesome! She designed my new appartment which now, thanks to her, feels much homier and serene; she searched for me the right furniture, accesories, colors, she listened to my wishes and maximise the use of space and she explained what each remedy contributes to. Also, she was open to my questions after the delivery of the plans and she suggested new options where I asked her. I am very satisfied with Lydia’s service and I highly recommend her for whomever wants a feng-shui, modern home!

Thank you, Lydia!”

 

Mihaela Maiug, Den Haag

“We hebben al veel complimenten gehad en we zijn zelf heel erg tevreden over de nieuwe indeling. Deze is veel beter uitgepakt dan we hadden durven hopen.” 

Nicole uit Gemert

“Met het ontwerp van De Interieurstylist kunnen we er een mooi ingericht huis van maken waar we ons de komende jaren helemaal thuis zullen voelen! ” 

Dianne Bouwman