06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Hands on! 

Geen zin in ingewikkelde plannen en grote uitgaven? Samen gaan we direct in je huis aan de slag voor een snel resultaat!

Interieuradvies Aan Huis

Je bent niet tevreden met de inrichting van je huis. Het voelt niet lekker, het “klopt” niet, en je krijgt er je vinger niet op waar het nou aan ligt. Je wilt graag interieuradvies aan huis omdat je twijfelt aan de indeling, de kleuren en de sfeer. Je wilt het graag anders, maar er zijn zó veel mogelijkheden! Wat moet je nou kiezen, hoe zorg je voor samenhang, en wat past nou het beste? Ook wil je niet al je meubels weg doen want dat is zonde. Maar hoe pak je het dan aan, zodat het wel een mooi en fijn geheel wordt?

Je hebt hulp nodig om de inrichting weer in balans te krijgen en fijne sfeer te creëren waardoor je, je weer fijn voelt in huis. Je wilt graag eens advies van een expert, zonder allerlei ingewikkelde en dure ontwerpen. Speciaal hiervoor bied ik het Hands On!  Interieuradvies aan huis aan. 

Want thuisvoelen is ontspannen.

Wat je krijgt:

  • Telefonische intake
  • Inventarisatie van wensen
  • Kleuradvies
  • Advies over de indeling
  • Advies over materialen
  • Directe uitvoering
  • Korting in winkels
  • Een huis waar je, je fijn voelt!

Vanaf:  € 286,- / ruimte
afhankelijk van grootte en wensen

Met Hands on! bied ik een interieuradvies aan huis waarbij bij ik, na een korte voorbereiding, direct aan de slag ga bij je thuis. Ik inventariseer je wensen en kijk naar de spullen die je graag wilt behouden. Kleuren worden op elkaar afgestemd, de indeling wordt onder de loep genomen. Eventueel kunnen we direct samen met de meubels schuiven om het aan te passen. Ook adviseer ik ter plekke over kleurgebruik en plaatsen van sfeermakers zoals verlichting, behang, verfkleuren, accessoires of planten.

Ik neem naast tekenspullen om een plattegrond te maken ook diverse stalen mee, zoals een kleurwaaier, stoffen, kleden etc. om een goed, duidelijk en uitgebreid plan op te stellen bij jou thuis.

Een plan waarmee we direct aan de slag kunnen en dus snel resultaat hebben.

De Hands On! Sessie duurt ongeveer 3,5 uur en daarna heb je een andere sfeer in huis én een concreet plan met wat je eventueel nog moet doen.  Zoals welke accessoires je nog kunt toevoegen of het schilderen/ behangen van een muur. Wil je graag dat ik dit voor je regel? Kijk dan hieronder even bij “extra handjes” of boek er direct een shopconsult bij.

Ik werk met diverse leuke winkels samen, waardoor je als klant van mij korting krijgt op aankopen die nodig zijn om de gewenste sfeer te creëren. Op deze manier kun je de kosten voor het advies meer dan terugverdienen, en ben je soms zelfs wel voordeliger uit dan wanneer je het helemaal zelf gaat doen!

TIP: Breid uit met een extra Shopconsult
We gaan dan samen naar een woonwinkel om aanvullende accessoires direct te kopen zodat de gewenste sfeer er meteen is.

 

TIP: Wil je alleen advies over kleuren, neem dan contact op om een verkorte versie van het Hands On advies te boeken.

Werkwijze

Het project start altijd met een gratis intake om kennis te maken. Dit doen we telefonisch zodat ik bij aankomst direct aan de slag kan. Tijdens dit gesprek bespreken we achtergrondinformatie over je woning en je wensen. Samen brengen we je hulpvraag in kaart en maken een afspraak wanneer ik langskom. Daarna ontvang je een offerte en uitgebreide informatie over de opdracht. Deze dien je met akkoord retour te sturen minimaal 48 uur voor mijn komst.
Wanneer je akkoord bent met de opdracht en de werkzaamheden, stuur je me op z’n laatst 1 week voor de geplande afspraak een plattegrond met maten van je woning, foto’s van hoe de woning nu is, en afbeeldingen van de sfeer die je wenst. Met deze gegevens bereid ik mij vast voor op de opdracht.
Na aankomst bespreken we nog even kort de aandachtspunten, en gaan direct aan de slag met schuiven van meubels, uitzoeken van kleuren en opzoeken van voorbeelden en het bedenken van oplossingen van de problemen waar je tegenaan loopt. We gebruiken zo veel mogelijk je eigen spullen. Je zorgt zelf voor verslaglegging in bijvoorbeeld een plattegrond wanneer dingen niet direct uitgevoerd kunnen worden. Gemiddeld duurt een consult ca 3 uur.
Indien gewenst sla ik online gevonden voorbeelden op in een Pinterest bord en stuur deze na afloop door. Ook krijg je nog 2x de gelegenheid om kort advies te vragen mocht je onverhoopt nog tegen een probleem aanlopen of een moeite hebben met kiezen tussen verschillende meubelstukken. Hiervoor neem ik per keer ongeveer 25 minuten de tijd. Daarnaast zal ik zelf na afloop ook nog contact opnemen om te polsen hoe het eindresultaat bevalt, of dat er nog behoefte is aan hulp.

Hands on! Als je snel verandering wilt

Extra: Feng Shui analyse

Om je interieur nog verder te personaliseren en deze inspirerend, stimulerend, comfortabel en vooral ook mooi te maken.

Vanaf € 380,-

Extra: Shopconsult

Geen tijd om te zoeken naar spullen om je woning op te frissen? Ik ga graag voor je winkelen en kom terug met diverse accessoires passend bij je woning.

Vanaf € 216,- voor 4 uur shoppen

Extra: Vintage

Hou je van unieke stukken en vintage maar heb je zelf geen tijd om hiernaar te zoeken? Ook dit kan ik voor je doen.

Prijs op aanvraag.

Extra: Handjes

Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Prijs op aanvraag en exclusief kosten voor de aanschaf van alle benodigdheden.

Of zoek je tips om zelf aan de slag te gaan met je interieur, en je huis te laten spreken?

Ontvang dan nu een overzicht van mijn 10 beste tips!