06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Huis-stijl Interieurstyling

Je mist sfeer in je woning, het juiste gevoel creëren lukt niet. Je zoekt oplossingen als aanvulling op je bestaande interieur.

Nieuwe stijl in huis

Je mist sfeer in je woning en je krijgt het zelf maar niet voor elkaar om het juiste gevoel te creëren want je wilt van stijl veranderen, maar géén volledig nieuw interieur. Je zoekt het in oplossingen zoals een andere indeling, behang, accessoires, een nieuw kleed, fauteuil of stoelen. Er zijn echter zó veel mogelijkheden! Wat moet je nou kiezen en hoe zorg je voor samenhang? In een gedegen plan ontwikkel ik een nieuwe stijl in huis, met een fijne sfeer waarin jij je écht thuis voelt. 

Advies

Nadat helder is welke sfeer en uitstraling gewenst is en alle gegevens zoals afmetingen en plattegrond zijn aangeleverd, ga ik voor je aan de slag.

Je krijgt advies over de indeling in je woning, materialen, kleurgebruik en plaatsen van sfeermakers zoals verlichting, behang, verfkleuren, accessoires of planten. Je ontvangt dit advies in de vorm van (digitaal) inrichtingsplan met plattegrond en voorbeelden. Alles om een nieuwe stijl in huis te creëren mét sfeer en eenheid.

Kennismaken?

Wil je hier meer over weten? Ik leg graag uit hoe ik te werk ga in een gratis kennismakingsgesprek. Klik op de knop “maak een afspraak” hieronder, en ik neem contact met je op om te zien hoe we een nieuwe stijl in jouw huis kunnen realiseren.

Tip: Heb je geen tijd voor de uitvoering, boek er dan een shopconsult of extra handjes bij en ik voer alles voor je uit.

Wat je krijgt:

  • Gratis intake bij je thuis
  • Sfeerplan
  • Kleuradvies
  • Materiaaladvies
  • 2D indelingsplan
  • Inkooplijst

Vanaf:  € 498,- / ruimte
afhankelijk van grootte en wensen

Werkwijze

Het project start altijd met een gratis intake bij je thuis om kennis te maken en een indruk van de woning te krijgen. Tijdens dit gesprek bespreken we achtergrondinformatie over de woning en de wensen van de bewoners. Samen brengen we je hulpvraag in kaart.

Dit gesprek duurt ca. een uur.

Ik werk de informatie uit het gesprek uit in een passende offerte met omschrijving van de opdracht. Deze dien je met een akkoord te retourneren wanneer je wilt dat ik de opdracht uitvoer.

Wanneer je akkoord bent met de opdracht en de werkzaamheden, stuur je me binnen 1 week de gevraagde gegevens via mail, zoals oa. een plattegrond van de woning en plaatjes van de gewenste sfeer. Ook kunnen afmetingen van meubels handig zijn, of andere gegevens waar ik om kan vragen.

De informatie uit de intake en het huiswerk verwerk ik tot een moodboard dat de gewenste sfeer weergeeft. Hierop staan NIET persé de meubels of accessoires die uiteindelijk nodig zijn om het plan uit te voeren. Wanneer je akkoord bent met dit plan ga ik aan de slag met de opdracht en vormt het sfeerplan de leidraad gedurende de opdracht.

Ik ga aan de slag met het sfeerplan en je wensen die we tijdens het intake gesprek hebben besproken. Het kleur,- en materiaaladvies vind je terug op het moodboard en de 2D plattegrond.

Ik geef weer welke combinatie van kleuren en materialen te gebruiken en zorg ervoor dat dit goed op elkaar is afgestemd. Denk hierbij aan kleuren op de muur, accessoires, gordijnen enz.

Deze vind je vervolgens ook terug op de inkooplijst. Je ontvangt een lijst met alle toe te voegen producten/accessoires. Op de plattegrond is precies te zien wat waar moet staan.

Vervolgens verzorg je zelf de realisatie van de re-styling.

Extra: 3D presentatie
Wanneer je moeite hebt om je het eindresultaat voor te stellen.
Vanaf € 186,-

Na afloop zal ik zeker nog een keer contact opnemen om te polsen of alles gelukt is en hoe het eindresultaat bevalt, of dat er nog behoefte is aan hulp.

Je krijgt namelijk als cadeautje nog 2 keer de gelegenheid om kort advies te vragen mocht je onverhoopt nog tegen een probleem aanlopen of een moeite hebben met kiezen tussen verschillende meubelstukken. Hiervoor neem ik per keer ongeveer 25 minuten de tijd.

Huis-stijl, om het juiste gevoel te creëren.

Extra: Feng Shui analyse

Om je interieur nog verder te personaliseren en deze inspirerend, stimulerend, comfortabel en vooral ook mooi te maken.

Vanaf € 380,-

Extra: Shopconsult

Geen tijd om te zoeken naar spullen om je woning op te frissen? Ik ga graag voor je winkelen en kom terug met diverse accessoires passend bij je woning.

Vanaf € 216,- voor 4 uur shoppen

Extra: Vintage

Hou je van unieke stukken en vintage maar heb je zelf geen tijd om hiernaar te zoeken? Ook dit kan ik voor je doen.

Prijs op aanvraag.

Extra: Handjes

Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Prijs op aanvraag en exclusief kosten voor de aanschaf van alle benodigdheden.

Of zoek je tips om zelf aan de slag te gaan met je interieur, en je huis te laten spreken?

Ontvang dan nu GRATIS een overzicht van mijn 10 beste tips!