06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Verkoopstyling

Geld verdienen met de verkoop van je huis? Kies voor de beste presentatie van je woning voor de meest optimale verkoop.

Bij de verkoop van een woning is de eerste indruk van doorslaggevend belang.

Mensen zijn visueel ingesteld, ze vallen voor de sfeer en beleving van een huis en willen er dan ook voor betalen, zodat niet een ander hun droomhuis voor hun neus weg kaapt. De meeste huizen worden dan ook verkocht omdat “het gevoel goed is”.

Met een gedegen hands-on aanpak, zorgen we voor een mooie presentatie op internet én tijdens een bezichtiging. Een minimale investering in tijd en geld betekent dat je vele duizenden euro’s winst kunt maken.

Leegstaande woning meubileren

Woningen waarvan de bewoner al vertrokken is, zijn vaak moeilijk te verkopen. Daarom is het ook mogelijk om je woning te laten meubileren, zodat deze aantrekkelijker oogt voor kijkers en de mogelijkheden zichtbaar zijn.

Wat je krijgt:

  • Intakegesprek
  • Inventarisatie
  • Hulp bij aanpassen en stylen
  • Huur van de spullen
Vanaf:  € 98,- 
afhankelijk van gewenste hoeveelheid hulp

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek lopen we samen door je huis en bekijken we de mogelijkheden. Ik bekijk de kleuren, indeling van de ruimten en inrichting van het meubilair. Ook eventueel eerder gemaakte foto’s bespreken we.
Vervolgens zet ik uiteen wat er dient te gebeuren om het huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop en maak ik een berekening van de kosten. Eventuele accessoires voor de styling kun je in bruikleen krijgen zolang de woning te koop staat, met een maximum van 6 maanden.

Je ontvangt van mij een rapport waarin puntsgewijs staat aangegeven hoe je, je huis voorbereid op een kijksessie, zodat je ook zelf aan de slag kunt.

Je kunt er voor kiezen om, aan de hand van het rapport, zelf de accessoires aan te schaffen die nodig zijn om de woning gereed te maken. Echter in de meeste gevallen is het effect groter als ik de styling in de woning voor mijn rekening neem. Ik neem dan de benodigde materialen mee, welke je max. 6 maanden in bruikleen kunt krijgen. Aansluitend worden de foto’s gemaakt.
Extra: Uitbesteden van klussen?
Voor eventuele schilder-, reparatie-, of tuinwerkzaamheden heb ik goede samenwerkingsafspraken met diverse experts. Afhankelijk van je wensen en eisen zorg ik dat de juiste expert op het juiste moment aanwezig is.
Extra: Begeleiding kijksessie
Ik begeleid de voorbereidingen voor de eerste kijksessie.
Desgewenst kom ik vaker, bijvoorbeeld voorafgaand aan de open huizendag.

Extra: Gastvrouwservice
Wil je graag op bijvoorbeeld een open huizen dag, of bij een gewone bezichtiging dat de kijkers worden rondgeleid door een enthousiaste en professionele gastvrouw? Dan kom ik dat graag voor je doen.

Verkoopstyling. Voor de beste verkoop(prijs)

Extra: Feng Shui analyse

Om je interieur nog verder te personaliseren en deze inspirerend, stimulerend, comfortabel en vooral ook mooi te maken.

Vanaf € 380,-

Extra: Shopconsult

Geen tijd om te zoeken naar spullen om je woning op te frissen? Ik ga graag voor je winkelen en kom terug met diverse accessoires passend bij je woning.

Vanaf € 216,- voor 4 uur shoppen

Extra: Vintage

Hou je van unieke stukken en vintage maar heb je zelf geen tijd om hiernaar te zoeken? Ook dit kan ik voor je doen.

Prijs op aanvraag.

Extra: Handjes

Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Prijs op aanvraag en exclusief kosten voor de aanschaf van alle benodigdheden.