06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Feng Shui

De balans in ieder huis

Feng Shui

Herken je dat? In de ene ruimte voel je je direct fijn, en in de andere totaal niet. Dit heeft te maken met balans, met de invloed die een omgeving op je heeft. Met Feng Shui. Nu het niet zo erg wanneer jij je in het huis van een ander niet direct fijn voelt, maar wel als het in je eigen (nieuwe) huis is.

Wat is Feng Shui?

Voor wie Feng Shui niet kent, het is een 6000 jaar oude Chinese leer van de relatie tussen de mens en de leef en/ of werk omgeving. Het richt zich op harmonie en balans tussen deze twee, waardoor je, je beter voelt in je omgeving. Vormgeving en inrichting hebben invloed op de energie in een ruimte, die zie je niet, maar voel je vaak wel meteen. Feng Shui geeft aan wat je kunt doen in een interieur, ruimte of gebouw om de energie zo positief mogelijk te laten zijn. Dit is voor iedereen weer anders. Overal waar mensen wonen, leren, werken of ontspannen kan Feng Shui toegepast worden en het kan je helpen wanneer er:

  • bij jou of een van je gezinsleden zaken als school of werk niet lekker lopen
  • veel in huis wordt gemopperd of een neerslachtige sfeer heerst
  • je kinderen hebt die vaak onrustig zijn
  • je in een sleur zit en niet goed weet welke richting je op wil
  • je gaat verhuizen en je wil het interieur graag direct goed aanpakken

Door Feng Shui toe te passen ervaar je weer een positieve ontwikkeling op deze vlakken. Het vernieuwd de energie in het huis en heeft een helpende uitwerking op alle personen die er wonen. Feng Shui is toepasbaar in iedere ruimte, in ieder interieur en naar ieders smaak!

Werkwijze Feng Shui

Als Feng Shui Expert gebruik ik de technieken van de Klassieke Feng Shui, school van vormen en school van kompas. Wanneer je mij als Feng Shui Expert inschakelt maken we vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. We lopen samen door de ruimte en inventariseren je wensen. Wanneer je besluit de opdracht af te geven, kom ik terug voor een kompasmeting en analyse van de woning en haar omgeving. Ook heb ik een plattegrond op schaal nodig, gegevens van de woning en de bewoners. Hiermee ga ik aan de slag met verschillende berekeningen om de woning volledig te analyseren. Dit werk ik uit in advies en/of ontwerp dat ik aan je presenteer.

Feng Shui QuickScan bij aankoop van een woning

Wil je graag weten of de woning die je op het oog hebt, compatible is voor jou/jullie/je gezin? Doe dan de Feng Shui QuickScan. Ik bereken aan de hand van je persoonlijke gegevens, gegevens van het huis en een kompasmeting de compatibiliteit van de woning en geef een positief of negatief koopadvies.