06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Hands off! Make-over

Je geeft me carte blanche.
Een complete metamorfose met verrassingselement, net zoals op tv maar dan zonder camera’s.

Metamorfose

Je houdt wel van een “gokje” en hebt eigenlijk helemaal geen zin in alle keuzestress die hoort bij het herinrichten van je woning of bedrijfsruimte.

Je wilt graag een kant en klaar ontwerp voor je woning, en het liefst nog uitgevoerd ook, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Een verzorgde metamorfose met verrassingselement, een beetje zoals op tv.
Zonder enige moeite heb je een compleet ingerichte woning, passend bij je eigen smaak en stijl.

Laat je verassen door je eigen huis!

Wat je krijgt:

  • Gratis intake
  • Sfeerplan
  • Shopconsult
  • Volledige realisatie
  • Verrassingseffect!

Vanaf:  € 2.186,-
afhankelijk van grootte en wensen

Werkwijze

Het project start altijd met een gratis intake bij je thuis om kennis te maken en een indruk van de woning te krijgen. Tijdens dit gesprek bespreken we achtergrondinformatie over de woning en de wensen van de bewoners. Samen brengen we je hulpvraag in kaart. Dit gesprek duurt ca. een uur. Ik werk de informatie uit het gesprek uit in een passende offerte met omschrijving van de opdracht. Deze dien je met een akkoord te retourneren wanneer je wilt dat ik de opdracht uitvoer.
Wanneer je akkoord bent met de opdracht en de werkzaamheden, stuur je me binnen 1 week de gevraagde gegevens via mail, zoals o.a. een plattegrond van de woning en plaatjes van de gewenste sfeer. Ook kunnen afmetingen van meubels handig zijn, of andere gegevens waar ik om kan vragen.
De informatie uit de intake en het huiswerk verwerk ik tot een moodboard dat de gewenste sfeer weergeeft. Hierop staan NIET persé de meubels of accessoires die uiteindelijk nodig zijn om het plan uit te voeren. Wanneer je akkoord bent met dit plan ga ik aan de slag met de opdracht en vormt het sfeerplan de leidraad gedurende de opdracht.
Ik ga aan de slag met het sfeerplan, je huiswerk en de wensen die we in de intake hebben besproken. Dit werk ik uit in een plan waar ik alleen zelf gebruik van maak. Gedurende het proces zal ik regelmatig contact opnemen met de vraag te kiezen tussen 2 of 3 opties. Ook gaan we samen naar enkele winkels, zodat je wel stoelen/banken/tafels/bedden in huis hebt die je fijn vind liggen/zitten.

Wanneer alle keuzes zijn gemaakt, zal ik ook aanwezig zijn als alles in huis komt en de woning volledig stylen. Om het effect te vergroten kan dat in afwezigheid van de bewoners.

Zo kun je je laten verassen door je eigen huis!

Na afloop zal ik zeker nog een keer contact opnemen om te polsen hoe het eindresultaat bevalt, en of dat er nog behoefte is aan hulp. Je krijgt namelijk als cadeautje nog 2x de gelegenheid om kort advies te vragen mocht je onverhoopt nog tegen een probleem aanlopen of een moeite hebben met kiezen tussen verschillende meubelstukken. Hiervoor neem ik per keer ongeveer 60 minuten de tijd.

Hands off! Dè make-over die je altijd al wilde

Extra: Feng Shui analyse

Om je interieur nog verder te personaliseren en deze inspirerend, stimulerend, comfortabel en vooral ook mooi te maken.

Vanaf € 380,-

Extra: Shopconsult

Geen tijd om te zoeken naar spullen om je woning op te frissen? Ik ga graag voor je winkelen en kom terug met diverse accessoires passend bij je woning.

Vanaf € 216,- voor 4 uur shoppen

Extra: Vintage

Hou je van unieke stukken en vintage maar heb je zelf geen tijd om hiernaar te zoeken? Ook dit kan ik voor je doen.

Prijs op aanvraag.

Extra: Handjes

Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Prijs op aanvraag en exclusief kosten voor de aanschaf van alle benodigdheden.

Of zoek je tips om zelf aan de slag te gaan met je interieur, en je huis te laten spreken?

Ontvang dan nu GRATIS een overzicht van mijn 10 beste tips!