06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Interieurontwerp op maat

Je wilt je interieur compleet vernieuwen met passende oplossingen voor meer woonplezier.
Echt thuis in je eigen huis!

Maatwerk interieurontwerp

Je hebt een nieuwe woning om in te richten maar weet niet goed hoe je deze het best tot zn recht laat komen? Of je wilt het interieur in je bestaande woning vernieuwen met op maat gemaakte oplossingen omdat je toe bent aan iets anders? Hoe dan ook, je wilt echt maatwerk interieur. Precies passend bij jou en bij je huis.

Ontwerp

Middels een interieurontwerp op maat bied ik een totaal inrichting (meubels, accessoires, gordijnen, vloer etc) op maat met eventuele verbouwingen er in meegenomen.
Dit kan gaan om een enkel vertrek, de hele woning, een specifieke hoek met bijvoorbeeld op maat gemaakte meubels, of een oplossing voor een probleem waar je nu écht eens iets aan wilt doen.

Kennismaken?

Wil je hier meer over weten? Ik leg graag uit hoe ik te werk ga in een gratis kennismakingsgesprek. Klik op de knop “maak een afspraak” hieronder, en ik neem contact met je op om te zien hoe we een nieuwe stijl in jouw huis kunnen realiseren.

Tip: Heb je geen tijd voor de uitvoering, boek er dan een shopconsult of extra handjes bij en ik voer alles voor je uit.

(Prijzen voor dit ontwerp zijn enorm variabel maar om een idee te geven, een ontwerp van een hele beneden verdieping van een modale woning is ongeveer € 1.198,-)

Wat je krijgt:

  • Gratis intake
  • Sfeerplan
  • Kleuradvies
  • Materiaaladvies
  • Inrichtingsplan
  • 2D indelingsplan
  • 3D visualisatie
  • Inkooplijst

Vanaf:  € 1.198,-
afhankelijk van grootte en wensen

Werkwijze

Het project start altijd met een gratis intake om kennis te maken en de betreffende ruimte(s) te bekijken. Tijdens dit gesprek bespreken we achtergrondinformatie over de woning en de wensen van de bewoners. Samen brengen we je hulpvraag in kaart. Dit gesprek duurt ca. 1 uur en wordt achteraf uitgewerkt in een passende offerte.
Je verzamelt een aantal plaatjes (uit een tijdschrift of van internet) van de door jou gewenste sfeer of stijl van het interieur dat je graag als eindresultaat wil zien.

NOG MEER Huiswerk dat mensen moeten doen

De informatie uit de intake & het huiswerk vertaal ik naar een concept-sfeerplan met voorbeelden en voorstellen voor je inrichting. en dient als leidraad voor het project. Hierop staan nog NIET de uiteindelijke keuzes voor meubels of accessoires.

Zodra je akkoord bent met het gekozen plan werk ik deze uit tot een indelingsplan, meubelplan, 3D visualisatie en inkooplijst

Middels een moodboard presenteer ik de uiteindelijke keuzes voor de meubels, kleuren en accessoires zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe het bij elkaar past, en wat de uiteindelijke sfeer wordt. Het meubelplan bevat het kleuradvies en materiaaladvies. Alles wat in de woning komt vindt je hier terug.

Een eenvoudige plattegrond die als kaart dient voor de te stylen ruimte. Hier vind je het advies voor de indeling van meubels en accessoires, het kleurplan en het  lichtplan in terug. Voor deze plattegrond worden standaard meubels uit het programma gebruikt. Je levert zelf alle afmetingen aan voor het maken van de plattegrond.

Middels een 3D presentatie laat ik vanuit verschillende hoeken zien hoe de ruimte er in het echt uit komt te zien. De meubels, kleuren en accessoires komen bijna of helemaal overeen met de werkelijkheid.

Een lijst met afbeeldingen van alle aan te schaffen spullen en waar je deze kunt kopen (voorbeeld in offerte)

Nu moet je het zelf overnemen.

Na afloop zal ik zeker nog een keer contact opnemen om te polsen of alles gelukt is en hoe het eindresultaat bevalt, of dat er nog behoefte is aan hulp. Je krijgt namelijk als cadeautje nog 2x de gelegenheid om kort telefonisch advies te vragen mocht je onverhoopt nog tegen een probleem aanlopen. Hiervoor neem ik per keer ongeveer 20 minuten de tijd.

Heb je geen tijd om het plan uit te voeren? Tegen een meerprijs neem ik je woning onder handen en verzorg de inrichting en styling. Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Interieurontwerp op maat is precies wat je nodig hebt

Extra: Feng Shui analyse

Om je interieur nog verder te personaliseren en deze inspirerend, stimulerend, comfortabel en vooral ook mooi te maken.

Vanaf € 380,-

Extra: Shopconsult

Geen tijd om te zoeken naar spullen om je woning op te frissen? Ik ga graag voor je winkelen en kom terug met diverse accessoires passend bij je woning.

Vanaf € 216,- voor 4 uur shoppen

Extra: Vintage

Hou je van unieke stukken en vintage maar heb je zelf geen tijd om hiernaar te zoeken? Ook dit kan ik voor je doen.

Prijs op aanvraag.

Extra: Handjes

Ook een muurtje behangen of verven hoort tot de mogelijkheden. Je huis ziet er zonder moeite weer tiptop uit!

Prijs op aanvraag en exclusief kosten voor de aanschaf van alle benodigdheden.

Of zoek je tips om zelf aan de slag te gaan met je interieur, en je huis te laten spreken?

Ontvang dan nu GRATIS een overzicht van mijn 10 beste tips!