06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Eindelijk is het dan zo ver, deze week is de Eigen Huis Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de beurs is “Realiseer je droomhuis”, en daar leent Feng Shui zich natuurlijk uitstekend voor. Met nog 5 collega Feng Shui Experts beman ik een stand in het Droomhuis Paviljoen.Samen willen we meer bekendheid geven aan Feng Shui en laten zien dat deze inrichtingsleer ook prima past in een modern, Nederlands interieur.

Een korte introductie voor wie nog niet bekend is met Feng Shui; Feng Shui is een Chinese inrichtingsleer en gaat over balans, over de invloed van de omgeving op je leven en gesteldheid. Breng harmonie en balans in je omgeving en je zult balans en harmonie in jezelf ervaren. Je omgeving wordt voor jou inspirerend en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je op verschillende vlakken in je leven kunt groeien. Wie droomt daar nou niet van?

Heb je interesse voor deze manier van inrichten en wil jij ook profiteren van een positief stimulerende ruimte om in te leven? Kom dan kennismaken en stel je vragen. Deze beurs is het ideale moment!

Donderdag 3 maart 2016 beginnen we met de opbouw van de stand en vervolgens zullen we vanaf vrijdag 3 dagen klaar staan om uitleg te geven, voorbeelden te laten zien en vragen te beantwoorden.
Daarnaast verloten we een gratis kleuradvies!

Je kunt ons vinden in het Droomhuis Paviljoen, hal 11, stand DH08. De naam van de stand is Feng Shui Design Academy.

Hopelijk tot dan!