06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Hands on! Interieuradvies

Woon,- en slaapkamer

Voor de opdrachtgever voelde de woning als vol en donker. Ze wilden geen volledig nieuw interieur aanschaffen, maar wel meer ruimte en open gevoel creëren.

Na wat puzzelen en schuiven met de meubels, kwamen we tot de meest ruimtelijke indeling. In de woonkamer is de salontafel vervangen, de bank op een andere plek gezet en de eettafel gedraaid. 

In de serre zijn de zware donker stoelen vervangen voor lichtere frissere stoelen met wat kleur voor de sfeer, ook zijn de kussens in de fauteuils voorzien van een andere kleur. Het geheel geeft nu veel meer ruimte en licht en voelt veel groter aan.

In de slaapkamer heb ik een soort vakantiegevoel weten te creëren door de kleuren uit het schilderij, dat ze graag wilden houden, door te trekken door de hele kamer. Het is een licht en rustig geheel geworden dat uitnodigt tot ontspanning.

De benodigde spullen heb ik direct na het maken van de nieuwe indeling middels een shopconsult gekocht zodat in een paar uur tijd de woning een behoorlijke metamorfose heeft ondergaan en heel anders aanvoelt!

Situatie
VÓÓR