06 – 27 10 10 18 lydia@deinterieurstylist.nl

Na jaren van dromen, twijfelen, plannen maken en toch weer in de kast zetten, is het dan zover: Ik begin mijn eigen bedrijf.

“De Interieurstylist” is geboren. Ik ga aan de slag met verkoopstyling en interieurstyling in de omgeving Eindhoven. Dat klinkt misschien als meer van het zelfde, maar dat is het zeker niet.

Interieurstyling

“De stijl, persoonlijkheid en wensen van de opdrachtgever staan centraal”

Bij interieurstyling richt ik een woning zo in dat de persoonlijke stijl en daarbij de sterke punten van de woning optimaal tot hun recht komen. De stijl, en woonwensen van de opdrachtgever staan centraal. Ik vertaal deze naar een interieur dat bij de woning past. Hierdoor voorkom je miskopen en krijg je een huis dat in balans is. Het omgekeerde geldt eigenlijk voor verkoopstyling.

Verkoopstyling

“Een neutraal ingericht huis dat licht en ruimtelijk oogt trekt meer kijkers en zal daardoor sneller verkocht zijn”

Een huis dat door de jaren heen persoonlijk is geworden en een veelal voor de eigenaar praktische inrichting heeft, komt in de verkoop. Niet alle potentiële kopers zijn in staat om hier doorheen te kijken. Om kijkers te trekken is het belangrijk om de persoonlijkheid van de eigenaar naar de achtergrond te laten verdwijnen. De sterke punten van het huis moeten naar voren komen en eventueel achterstallig onderhoud wordt bijgewerkt. Een neutraal ingericht huis dat licht en ruimtelijk oogt trekt meer kijkers en zal daardoor sneller verkocht zijn.

Ik doe het beide!

Het is een uitdaging om deze te combineren. Feitelijk zijn het twee tegenstellingen, maar ze vullen elkaar ook aan. Interieurstyling is een grote inspiratiebron voor verkoopstyling en omgekeerd ook. Dit zorgt voor veel creativiteit. Dus heb je hulp nodig bij de inrichting of verkoop van je huis? Neem dan contact met me op , om te zien hoe ik je kan helpen.